Header image

Афилиейт програми - новини

Тагове: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 0

Афилиейт програма на MyMall.bg

След представянето на платформите за афилиейт маркетинг ТУК и ТУК, днес ще ви представя афилиейт програмата на сайт предлагат спортни стоки, мъжки, дамски и детски облекла и аксесоари за спорт и туризъм на наистина ниски за България цени, като в същото време стоките, които се предлагат са наистина качествени.

SPORTS.MyMall.BG
Ниски цени,високо качество и голямо разнообразие на спортни стоки

Няма да се спирам толкова подробно на това какви са стоките, които се предлагат и на качеството, което предлагат. Това на което искам да обърна внимание е това как можете да печелите от този сайт допълнителни доходи с афилиейт програмата, която предлагат, както и няколко практични съвета за това как да настроите своята акаунт и как да промотирате продуктите.

Как да започна да печеля от афилиейт програмата?

За да започнeте е необходимо да направите няколко лесни стъпки по регистрация в сайта на MyMall.bg. Регистрацията е безплатна и отнема само 1-2 минути. Всеки нов афилиат получава бонус от 25 лв., който ще бъде начислен към сумата на комисионните му при първата успешна продажба. Регистрация с бонус 25 лв,

След като направите своята регистрация до няколко дни ще получите емейл с потвърждение за приемането на вашата регистрация.

Вече съм регистриран – сега какво?

След като вече получите потвърждение на вашата регистрация трябва да влезете в профила си където ще видите следния прозорец

stypka 1Тук имате няколко основни полета за навигация:

Промотиране – тук са всички активни кампании на сайта от които можете да избирате и линкове, които да публикувате в своя сайт.
Доклади – тук можете да получавате доклади са състоянието на вашите кампании – колко пъти е показана рекламата, колко клика има, каква ви е комисионната и друга полезна информация
Моят профил – тук можете да промените своите лични данни, да въведете детайли за плащане, да изберете известяване на получена комисионна, продажба или промяна на статус на направена поръчка
Първи стъпки в афилиейт маркетинга – тук можете да намерите полезна информация за това как да увеличите своите продажби и какво прави един афилиейт бизнес успешен
Колко ще печеля за всяка продажба?

Комисионната, която ще получавате за всяка успешна продажба е 10% от стойността на продажбата, без разходите за доставка. Това означава, че колкото повече стоки и продукти продавате – толкова по-голяма комисионна ще спечелите. А комисионна от 10% за онлайн магазин е наистина висока, още повече, че стоките които се продават са на наистина атрактивни цени. Не забравяйте, че при регистрацията си ще получите и бонус от 25 лв., което не се прави при почти нито една друга афилиейт програма в България. По този начин вие започвате все едно, че сте продали стоки на стойност 250 лв.

Кога и как мога да получа натрупаната комисионна?

За да получите натрупаната от вас комисионна е достатъчно да имате регистрация в PayPal или валидна банкова сметка. Сумите се получават при достигане на минимум 50 лв. за текущия месец. Ако нямата събрана сума от 50 лв., то натрупаната комисионна се прехвърля за следващият месец докато събере 50 лв.

Бонус!!!

За всички читатели на DimitkoSter.com, които използват този линк и се регистрират в MyMall.bg ще направим кратък БЕЗПЛАТЕН курс със съвети за начинаещи във афилиейт маркетинга, като започнем с това как да направят първата си продажба – къде и как да рекламират, как да намерят нови клиенти и как да постигнат увеличаване на продажбите си.

Регистрирам се и искам да получа бонус – БЕЗПЛАТЕН курс със съвети за начинаещи

След като се регистрирате попълнете формата по-долу с валиден емейл адрес, на който да ви изпратим БЕЗПЛАТНИЯ курс със съвети за начинаещи във афилиейт маркетинга.

<< Предна страница

Видео клипове >>